Joki Entertainer

Events

 

JOKI'S HILARISCHE GAMESHOW EN
‘ZING EN DANS MEE’ BINGO’S

Een legendarische en hilarische Show en Game door heel Nederland!

Deze avond vol plezier, prachtige prijzen en heerlijke muziek o.l.v. de knotsgekke "Tante Joki" is het afgelopen jaar een ENORME KLAPPER gebleken. Zij gaat dus door en hoe....

NIEUW: Meezing en Dans Bingo! Nu al een daverend succes!!

In samenwerking met Dj en Geluidstechnicus Tobias Uilenbroek van Tobias Productions trekt zij door het hele land. Vele zalen in o.a. Amsterdam, Breukelen, Krommenie, Maarssen, Hoofddorp en Purmerend zullen het komende seizoen bezocht worden door honderden uitzinnige fans, die de avond van hun leven hebben.

Onder het genot van een heerlijke welkomstcocktail zie je jezelf de mooiste prijzen winnen.

Toch gaat het echt niet om de prijzen alleen, want tijdens elke show treedt Tante Joki op. Het dak gaat eraf! Laat uw budget het toe? Gooien we der ook nog een TOPZANGER in!

Tante Joki zegt: "Laat de kinderen lekker thuis, neem al je vrienden en vriendinnen mee, trek iets leuks aan en beleef HET topavondje van Nederland!

 

Bel: 06 421 21 697

TOP

 

AMSTERDAMSE AVOND

Na een heerlijke boottocht door de Amsterdamse grachten staan zij op de kade al op jullie te wachten:

Joki en Gerry, een rasjordanees echtpaar. Al jaren gescheiden, maar nog altijd eigenaren van een toplocatie in de Jordaan. Tijdens een korte wandeling wordt al snel duidelijk dat Joki sommige van de gasten wel erg goed kent en met haar onvervalste Jordanese tongval maakt zij de ene grap na de andere. De ontvangst door Ineke en Mike, de beste vrienden van Joki en Gerry is rechtuit WARM te noemen. Gerry hangt zijn accordeon om en speelt Amsterdamse meezingers. Joki wijst toilet en garderobe, Ineke maakt een praatje met iedereen en Mike is druk in de keuken en het ruikt HEERLIJK!

Voor tussen en na een heerlijk 3 gangendiner of naar wens een uitgebreid buffet laten Joki en Gerry horen en zien dat zij een gouden combinatie zijn en welk effect dit op de gasten heeft. Tussen de twee klikt het ronduit perfect (ahum). Hun enthousiasme doorspekt met muzikaliteit, talent en het vermogen het een ieder naar de zin te maken, uitgebreide repertoire, doorleefde aangename stemgeluid te samen met rake grappen lonkt open en bloot naar de lach en de gunst van het publiek. Ze hebben alles in huis.

Na het dessert is Joki niet meer te stoppen en vraagt jullie mening: Lieve mensuh, welk lied zal ik zingen bij de Voice of Holland? Wie zal ik na doen, want JA! Ik kom op de televisie!" Vol overgave vertolkt zij de liedjes van Willeke Albert, Tante Leen, Jenny Arean of misschien Anouk. "Of zal ik toch een internationale hit doen?" ABBA, Cher, Lady Gaga, Amy Whinehouse, Meatloaf? (in haar eentjuh?). Haar Repertoir is eindeloos en iedereen gaat de dansvloer op! Gerry vindt alles prachtig!

Gerry speelt pas 2 maanden op zijn keyboard, maar man oh man wat heeft die man een talent. Zijn Hazes, Tom Jones, 70ties, 80ties en 90ties hits brengen de voetjes van de vloer. Samen met Joki presenteert hij een Jordaneze quiz met hilarische vragen en hoofdprijs. Vier van jullie gasten staan in de hoofdrol!

Alles mag en alles kan tijdens deze interactieve avond …zolang de lepel in de brijpot staat. Hatsjee! Het meestgeboekte Avondvullende Programma van dit moment!

WALKING IN MEMPHIS


Prijs op aanvraag.

 

Bel: 06 421 21 697

TOP

 

OEPS!

Stel je eens voor:
Met zijn allen in de bus naar Mokum. Helemaal in je sas, want het jaarlijkse bedrijfsuitje is eindelijk daar. Uitstappen op de plaats van bestemming, bus rijdt weg en al gauw sta je met je handen in het haar.

Daar aan de overkant zal het wel weze..., maar daar is het donker en het ziet er niet echt comfortabel uit. Voor de deur zie je een vrouw emmers water in de goot kiepen. Al zingend en fluitend poetst zij de buitenboel op...

Zoeken jullie wat? Zijn we hier bij... Thalia, mevrouw? Jazeker hoezo? Wij hebben hier een volledige avond uit geboekt met van alles derop en deran, maar het ziet er naar uit dat het niet open is…. Dat klopt. Ik ga zo mijn krullers eruit hale, mijn lippen stiften en naar de Palm, sinds zeven jaar weer eens een avond de bloemetjes buiten zetten. We hebben daar een Amsterdamse avond met zingen en alles… Dus dat ziet u goed, wij zijn dicht vanavond… Maar u bent de eigenaresse mevrouw? U kunt ons niet zomaar hier laten staan…… Wij hebben wel degelijk geboekt en ook al betaald .... Hoe kan dat nou? Je hebt al betaald ook, laat me effe mijn girofoon bellen… Wie is er van de orreganisatieeeeee? Kan ik even een woordje met jou wisselen?

Oeps! Een knotsgekke avond met de legendarische Joki en friends. Geheel verzorgd feest incl. lekkere drankjes en hapjes, super de luxe dineren in een top locatie in Amsterdam. Fantastische zang en live muziek, hilarische interactieve entertainment met als grote sterren van de avond: De Gasten.
Het “I feel good!” programma van 2014.
I.v.m. het verrassingseffect kunnen wij niet al teveel vertellen over deze fantastisch hilarische show. Jij als organisator van het feest krijgt natuurlijk wel alles te horen.

En dan zul je het met ons eens zijn: Oeps! moet je meegemaakt hebben……

Prijs op aanvraag.

 

Bel: 06 421 21 697

TOP