Joki Entertainer

Workshops

 

LACHWORKSHOP AMSTERDAM

Toon Hermans: "Een dag zonder lach is een verloren dag"

Laat je stress en spanningen verdwijnen. Hef die blokkades op en geef je immuunsysteem een oppepper. Maak overvloedig dat heerlijke gelukstofje aan en word BLIJ. Tot nu toe riepen al haar gasten: "Het werkt en ingewikkeld is het al helemaal niet."

Lachgoeroe Joki neemt je mee in haar vermakelijk en begrijpelijk verhaal over de oorspronkelijk uit India overgewaaide lachtherapie. Nee, we gaan niet op de grond liggen en het kind in onszelf zoeken, ben je gek. Gewoon lekker lachen tijdens deze workshop vol met haar welbekende Amsterdamse humor. Lachen vanuit je pretgebied, zomaar om niets, gewoon lachen, gieren en dubbelgevouwen van de pret.

In een uur tijd ontdek je je eigen zonnetje, je eigen openhaardje, schater je het uit en verlaat je met minimaal een brede glimlach de unieke locatie met uitzicht over Amsterdam.

Politici, bekende zangers en zangeressen en tv persoonlijkheden zijn je al voor geweest en praten er nu nog over: Prinses Marilene, Emily Bremers, Wesley en Yolanthe met een stel profvoetballers uit Milaan, Wouter Bos en zijn politici, Edsilia, Belle en Laura.

Prijs: € 15,00 per persoon met een minimum van € 150,00 (excl. 6% BTW) ter plekke te voldoen.
Afname van 1 consumptie p.p. is verplicht.

Klik hier voor een impressie (YouTube)

 

Bel: 06 421 21 697

TOP

 

SMARTLAPPENWORKSHOP

Jouw zangpedagoge met knipoog, Joki, geeft zangles zonder aan de hoge "C" te denken. Een valse noot heeft tenslotte ook zijn charmes. Tijdens deze smartlappenworkshop, die plaats vindt in een Jordanese kroeg, zaaltje of op je eigen locatie, leert zij jouw gasten/ collega's/ vrienden/ familie zingen van achter de oranje chakra vandaan. Met o.a. de oefening: "Zeven kleine puffies naar buiten, dikke navel!" leert zij een ieder zingen vanuit het pretgebied.

Haar hilarische warming up, waarbij ook de "Amsterdamse snik" niet wordt vergeten, zorgt ervoor dat een ieder durft te zingen en daar ook plezier aan beleeft. Vervolgens ga je in een uur tijd 93 (dit is een grapje natuurlijk) smartlappen instuderen samen met een topaccordeonist en een zangbundel. Zij nemen je mee naar de wereld die smartlappen heet. Als klap op de vuurpijl kunt u van dit alles een CD op laten nemen.

Dit is het TOPUITJE van 2015! Een echte aanrader!

Ook is het mogelijk, als het budget niet toereikend is voor Joki en de accordeonist, deze workshop alleen met Joki te boeken. Zij werkt dan met orkestbanden. Helaas is een CD opname dan niet mogelijk.

Prijs op aanvraag!

 

Bel: 06 421 21 697

TOP

 

PAALDANSWORKSHOP

Tante Sjaan is een pittige, wereldwijze tante op leeftijd, die op haar eigenwijze wijze de aanstaande bruid en haar vriendinnen ontvangt in een unieke locatie in de rosse buurt van haar prachtig Mokum. "We nemen lekker een wijntje, want dat paalt wat makkelijker!" is haar eerste ijsbreker. Ze leert je vervolgens tijdens een pittige warming up op "Deeper en Deeper" van Madonna, de techniek van het draaien en ondersteboven te hangen in de paal. Natuurlijk leert zij je ook hoe je van je vrouwelijkheid kunt genieten en dat het er niet om gaat WAT je doet, maar HOE je het doet. Zelfs de meest verlegen stramme dame van het stel zal in de finale de sterren uit de hemel dansen. Voor het feestvarken heeft zij een tijgeroutfit met bijpassende high heels en rooie krullenpruik, zodat de foto's die als herinnering mee naar huis gaan nog menig traan van het lachen over de wangen zal laten rollen.

Een anderhalf uur durend hilarisch uitje, waar nog lang over gepraat zal worden. Ladies only! Of ach…

Prijs: € 17,50 per persoon met een minimum van € 200,00 (excl. 6% BTW) ter plekke te voldoen.
Afname van 1 consumptie p.p. is verplicht.

 

Bel: 06 421 21 697

TOP